2014-08-18 2685 瀏覽
今日我家奶奶大壽,最愛大吃大喝的老爺提議食放題,於是我膽粗粗建議尖沙咀松山!原因是五月份左右與好友聚舊時已幫襯過一次,嗰次已經覺得唔錯,因為有生蠔,蟹腳,帶子等任食 而且服務一流,所以印象幾好!不過好多時d放題都係第一次好,下次再去就水準十級下降,所以今次都擔心會失望,掃老爺奶奶生日雅興。。。好彩今次不但無失望仲喜出望外,因為生蠔,刺身全部都上得好快,無漏單,仲要件件都切得大大件,又新鮮 壽司都做得好好,上面件魚生都超大件,絕無欺場,返叫咗幾轉都一樣好質素!熟食方面,我哋最欣賞個"蝦兵蟹蓋”,好食之餘仲有Q版外形,另外羊鞍都唔錯,唔"穌"又唔"un" ,天婦羅都ok,舊蝦唔會梅淋淋!另外,最值得一提係服務員,個個都主動收碟,加茶,其中有一位上咗年紀嘅叔叔十分勤力,又友善又會主動推介食物,睇得出叔叔好有心,好想做好份工,真心覺得好服務!希望我下次再幫襯松山,可以keep到水準,包括食物同員工!好開心屋企人對今餐滿意
,天婦羅都ok,舊蝦唔會梅淋淋!
好開心屋企人對今餐滿意
2014-08-17
慶祝紀念
生日
  • 生蠔,蟹腳,刺身,蝦兵蟹蓋,壽司