2019-05-30
我朋友最鍾意食豬,所以今晚我帶左佢去一間食豬,叫做The salted pigs, 店內有好多豬既圖畫,連隻碟都有豬既樣,真係名符其實食豬既好地方☺️Mini burger $138: 有3舊,細細舊mini size 一口burger, 個包皮好軟脆,咬左舊豬排好juicy 好腍身,yummy!😋Eggplant tart $123: 最鐘意食茄子🍆,上面舖滿新鮮既火箭菜,茄子燒到鎖住晒d 汁,而個tart切開時都feel到好香脆!🤤Pork belly $228: 呢度既招牌菜式,大大舊Pork belly, 個豬皮燒到好脆身,一層肥膚夾住一層豬肉,有肥有瘦,再點埋個醬汁帶有微辣好惹味,仲有埋配菜伴碟!Spag meatballs $158: 有3粒大大粒豬肉丸,味道一點也不膩,超腍身同好濃郁豬味,再食啖茄汁味意大利粉真係好爽!Tail fries $58: 老幼皆宜既菜式,炸薯圈好香脆,薯仔味濃厚,份量都好足夠,而且唔會太油膩,點埋茄汁食簡直係絕配!叫埋2杯飲料:酸酸甜甜既Blueberry Blast $75同埋奶香幼滑既Kiwi, blueberries and honey s
叫埋2杯飲料:酸酸甜甜既Blueberry Blast $75同埋奶香幼滑既Kiwi, blueberries and honey smoothie $85 好滿足既Dinner!😊 朋友都好滿意!😌
+++++++++++++++