餐廳: 為食堡
資訊:

2017-08-22 703 瀏覽
今日瞓醒突然之間好想食熱香餅呢種野食, 但係又唔想食M記個款, 就走出去搵野食.係長洲食早餐餐廳選擇都算叫做多選擇, 但係到處都滿座, 有位個D 係室外沒有冷氣,行到呢間為食堡, 一眼望晒又係無位, 姐姐好好人, 問我幾多位跟住叫我係門外等多陣, 應該等咗兩至三分鐘時間, 姐姐就安排咗一張卡位比我地, 實在係太好喇, 坐得舒服又有冷氣. 打開餐牌, 竟然有我最想食的格仔餅, 平時食格仔餅只可以係條街度拎住食, 而家竟然可以舒舒服服用刀叉食, 哈哈哈. 格仔餅真的是外脆內軟, 配埋牛油煉奶, 絕配

格仔餅真的是外脆內軟, 配埋牛油煉奶, 絕配

C 餐
2017-08-20
3 分鐘 (堂食)
$35 (早餐)
C 餐
  • 格仔餅