2020-11-06
嚟上環cafe chill一下🤤🤤今次帶媽咪嚟食嘢👩🏻嘆杯咖啡☕️呢度以前真係辦館,店內仲保留以前嘅舊鐵閘~·✨全日早餐 $148 (包$58咖啡)有隻水波蛋🥚好流心,上面係木魚,辣肉腸又辣得幾惹味,兩塊煙肉🥓脆脆的夠邪惡,健康之選茄汁豆、粟米🌽、沙律🥗,最後仲有多士🍞配牛油😛食物還可以,係價錢貴咗啲🙈·✨香脆芝士白汁雞肉焗長通粉 $128(包$58咖啡)店員推介長通粉,就叫咗呢款啦😚一上碟店員都細心提醒好熱小心燙親🔥面頭係滿滿麵包糠,好脆身連埋長通粉食嘅口感幾得意😎入面有好多芝士🧀,白汁幾杰身頗濃,仲有雞塊同埋薯仔粒🥔不過雞肉長通粉會令我諗起飛機餐🥺·✨玫瑰Latte🌹 $68呢度+$18就可以比相餐廳幫你print,過程好方便,圖案又獨一無二,用咗朋友嘅貓貓相print落去latte度🐱,好靚靚,會唔捨得飲呀🤤·✨榛子Latte🌰 $68咖啡可以+$10選擇多款slogan,媽媽就嚟生日就揀咗Happy birthday字句🥳🥳·🌟 Youduud app 免費拎禮物蛋優惠: 惠顧咖啡一杯,即可免費獲取自選精美咖啡印花
✨全日早餐 $148 (包$58咖啡)
✨香脆芝士白汁雞肉焗長通粉 $128(包$58咖啡)
✨玫瑰Latte🌹 $68
✨榛子Latte🌰 $68