2019-09-02 105 瀏覽
呢日同fd買左飛係time square睇戲,得返半個鐘時間食野,四圍搵快食餐廳,點知揾到呢個驚喜!佢店面唔算太顯眼,但我地見佢係立食式快餐,menu選擇都好多,就入左去。首先我地叫左個腐皮壽司餐盒,揀左4件我地鐘意既口味。左起分別係:三文魚牛油果,柚子左口魚,明太子三文魚同埋饅魚玉子。4件都好出色呢,我最鐘意係柚子左口魚,油脂好豐富,左口魚好香,而且好足料。明太子三文魚個醬好好味,有小小辣辣地,正喔。另外點左兩個飯團,一個係黃金魷魚,係我至愛,另一個係蟹膏,朋友話食得出蟹膏新鮮好味!兩個飯團既餡料都好多,唔會有食緊白飯既感覺。另外再加左一個牛肉飯,加咖喱汁。我絕對可以講佢既牛肉係好食過某大牛肉飯連鎖店。另外食得出佢咖喱汁係自家製,加左好多大大塊既蔬菜,好健康。不過個飯真係好大,後尾我地都食唔哂。叫左兩個餐盒佢送左兩杯綠茶,正適合我地行返過戲院個陣慢慢飲,消下濟haha店內裝修好hip,枱面有一個痴滿打氣貼紙既巴斯光年,咁岩我地就係打算睇toy story 4,真係岩!希望小店都可以加油啦!