2012-11-17
1978 瀏覽
如常預先三日訂位。應該係男經理接電話,有禮貌及耐性。之後我打電話嚟Confirm Booking亦然,比之前果然改善了好多早咗十五分鐘到達,所以攞咗位先。邊睇Menu邊等老婆。見到隔籬兩個日本人食緊刺身定食好吸引,但估應該唔夠飽。老婆終於到喇,我哋Order咗兩份十六件壽司Set前菜及茶碗蒸蛋先嚟。茄子多汁好食。鴨胸亦質素平平,汁太濃味。豆腐上有蟹子及山葵,都唔錯。茶碗蒸蛋係我老婆嘅Favourite有蛋香而且唔太〝水〞比我昨日係CWB千里之月食嘅好兩份十六件壽司Set質素都好好,出奇嘅係我唔記得食D軍艦先,遲咗食D紫菜都OK脆。今日嘅Highlight係海胆及拖羅壽司,雖然我唔識分D海胆嘅來源,但見個Texture已經知道新鮮,而拖羅好肥美入口即融,超好味VIP Card 有Bingo玩我正叫胡,希望下次有機會贏$300 Coupon哈哈。最後多謝壽司廣集團能夠聽取客人意見,從善如流,改進服務及出食物流程。祝生意更上一層樓
應該係男經理接電話,有禮貌及耐性。
早咗十五分鐘到達,所以攞咗位先。
邊睇Menu邊等老婆。
見到隔籬兩個日本人食緊刺身定食好吸引,但估應該唔夠飽。
老婆終於到喇,我哋Order咗兩份十六件壽司Set
前菜及茶碗蒸蛋先嚟。
茄子多汁好食。
鴨胸亦質素平平,汁太濃味。
豆腐上有蟹子及山葵,都唔錯。
茶碗蒸蛋係我老婆嘅Favourite
有蛋香而且唔太〝水〞
比我昨日係CWB千里之月食嘅好
祝生意更上一層樓
題外話/補充資料:
另一邊隔籬後來嚟咗一位中年女仕,不停用iPad Whatsapp 發出不停發出擾人聲響。
請呢D人好自為知啦。你自己唔尊重間餐廳同D食物,都請唔好阻住其他人用膳。