2024-09-05
哩間係我係the one好中意既餐廳, 親民價錢可以食到大份而高質既法國菜, 真係好少地方有。二人套餐 $528絕對值得一試, 主菜同小食選擇亦多, 我地揀左 餐前先會有餐湯同埋小法包。空運黑青口白酒煙肉忌廉汁青口鮮味嫩口, 湯汁香甜唔膩。煎鴨肝油封鴨腿意粉鴨肝綿綿口感, 油封鴨腿拆哂肉, 加埋煎鴨肝既油份滲落下層, 拌勻後食每啖意粉都係咸香滋味。阿根廷安格斯牛脊肉煎得好靚5成熟, 牛味濃又好juicy, 仲有伴碟個燒薯粒都好好味, 鴨肝砵酒醬汁更加係重點之一, 又香又滑溜。芒果紅莓醬可麗餅鋪滿芒果酸酸甜甜, 加埋椰子雪糕一D都唔heavy!哩度係用法式小酒館黎做藍本, 所以都有好多酒款, 叫左兩杯mocktail試下, Happy Mary口味刺激, 另外一杯用菠蘿做base既味道香甜~整體高水準又有service, 好值得回頭!!
餐前先會有餐湯同埋小法包。 空運黑青口白酒煙肉忌廉汁
青口鮮味嫩口, 湯汁香甜唔膩。 煎鴨肝油封鴨腿意粉
鴨肝綿綿口感, 油封鴨腿拆哂肉, 加埋煎鴨肝既油份滲落下層, 拌勻後食每啖意粉都係咸香滋味。 阿根廷安格斯牛脊肉
煎得好靚5成熟, 牛味濃又好juicy, 仲有伴碟個燒薯粒都好好味, 鴨肝砵酒醬汁更加係重點之一, 又香又滑溜。 芒果紅莓醬可麗餅
鋪滿芒果酸酸甜甜, 加埋椰子雪糕一D都唔heavy! 哩度係用法式小酒館黎做藍本, 所以都有好多酒款, 叫左兩杯mocktail試下, Happy Mary口味刺激, 另外一杯用菠蘿做base既味道香甜~ 整體高水準又有service, 好值得回頭!!