2017-01-27 4110 瀏覽
早前有團購, 雖然要收好多雜費, 又加一, 醬料費, 假期附加費, 見加加埋埋比正價真係平少少因為團購前已經黎食過, 食物服務都可以, 所以見團購平少少, 諗住無問題規定至少一日前BOOK 位, 咩時間都可以, 只係限兩小時但打去BOOK 7點, 明明話有位, 跟住聽到係話團購就轉頭覆電話, 話無得BOOK呢個時間條款又無講過咩時間唔BOOK 得, 點解唔得? 最後拖到另一個月先再打去, 要約到團購到期個日先至約到雞煲係OK 既, 味道濃, 要左少辣有幾樣小食可以自己出去拎任食, 例如咖哩角, 甜酸齋, 咖喱豬皮魚蛋, 青瓜, 豬肚等, 味道正常有幾種配料幾好, 可以特別講下鵝腸爽口, 完全無肥, 都幾乾淨炸海鮮球, 入面有好多魷魚, 口感幾得意炸魚皮, 只係要半份, 但份量都幾多, 而且仲好脆肥牛比我之前食既好左, 多左油花, 但我只係叫1份, 但黎左2盤其他火鍋配料OK, 都無話特別伏本身食物無乜問題, 但攪一攪團購, 攪到扣哂分團購係你地自己攪, 熱門時間唔想做團購就唔該係條款講清楚

規定至少一日前BOOK 位, 咩時間都可以, 只係限兩小時

條款又無講過咩時間唔BOOK 得, 點解唔得?

最後拖到另一個月先再打去, 要約到團購到期個日先至約到

雞煲係OK 既, 味道濃, 要左少辣
有幾種配料幾好, 可以特別講下

鵝腸爽口, 完全無肥, 都幾乾淨
炸海鮮球, 入面有好多魷魚, 口感幾得意

炸魚皮, 只係要半份, 但份量都幾多, 而且仲好脆
其他火鍋配料OK, 都無話特別伏

本身食物無乜問題, 但攪一攪團購, 攪到扣哂分

團購係你地自己攪, 熱門時間唔想做團購就唔該係條款講清楚