2012-12-19
(這已是第3次修改版 - 我說的實在沒有失實或誇張, 我只是將我和我當天去的朋友的感覺寫出來, 亦只希望提醒其他人, 其實我已不是將全部負面的嘢寫晒出嚟. 如貴公司認為這是嚴重指控而不能刊, 我亦感無奈.............)一句講晒, 非常差(食物+服務) 第1碟上的是龍蝦-我叫小辣, 但給我的是大辣, 基本上是沒有選擇, 全部都是同一大辣味. 完完全全食不到龍蝦的鮮味.其他可選擇的火鍋菜色極無特別(以價錢去衡量), 所謂花膠-其實是非常細及硬(即使煮了很久), 脆鯇片(不夠脆及唔夠新鮮), 牛肉片(肉質亦感覺新鮮)….真是RUBBISH, 上菜又亂嚟, 多次出錯(我見其他枱亦是), 1 個WAITER看10多枱客人, 我舉手問她, 她竟悔氣地說: {你又嘜嘢事?}魚皮餃尚算OK, 但叫2次已經話冇晒, 再者, 這店通風超差, 吃完後件外褸有油煙味(我一早已收在櫈內)記住, 不是相信所謂有名氣的食店, 特別是團購, 荃灣的譚魚頭真是極差, 可能其他店會好D!
一句講晒, 非常差(食物+服務)
題外話/補充資料:
沒有