土瓜灣出左名好多好野食 尤其是北帝街 呢到有好多餐廳😁 大家可以黎呢到搵野食 早兩晚就去左北帝街呢間 一喜車仔麵 食左個dinnerrrr~ 覺得非常唔錯 特別係佢地嘅手打魚蛋同埋魚片頭 同出面食到嘅真係有啲唔同😆.
🐷車仔麵 油麵 魚蛋 水魷 蘿蔔 沙爹汁 👅9/10油麵都幾彈牙 配埋新鮮嘅手打魚蛋、爽口水魷同爽脆嘅甜甜地嘅蘿蔔最後仲有香濃嘅沙爹汁 佢地嘅沙爹汁好濃!.🐷車仔麵 河粉 魚蛋 紫菜 牛腩汁👅8.5/10河粉都唔錯 幾索味 呢碗叫左牛腩汁 碗河粉就真係幾夾 加埋手打魚蛋、紫菜.🐷魚片頭👅10/10魚片頭係舖頭自己打出黎 食落去比起其他嘅魚片頭更加彈牙爽口 唔會實的的咁樣 加少少鹽上去就更加惹味 就咁食都好食!.🐷鹵水雞翼👅9/10啲雞翼雖然係雪藏出黎 (咁雞翼呢樣野都好難食到新鮮嘅) 但裡面啲肉唔鞋 而且鹵水好入味 係唔止雞翼皮 連裡面啲肉都入味.🐷生菜🥬 牛腩汁👅8.5/10生菜唔止可以配蠔油 仲可以配腩汁 仲要個汁有少少牛肉 所以呢碟生菜特別香同埋食落冇咁悶 啲菜仲要睇落都幾新鮮.價錢方面 小編覺得都OK 而且真係款款配料都好多份量 而唔係得嗰少少 所以都算係幾抵食
🐷車仔麵 油麵 魚蛋 水魷 蘿蔔 沙爹汁 👅9/10
最後仲有香濃嘅沙爹汁 佢地嘅沙爹汁好濃!
🐷車仔麵 河粉 魚蛋 紫菜 牛腩汁👅8.5/10
🐷魚片頭👅10/10
🐷鹵水雞翼👅9/10
🐷生菜🥬 牛腩汁👅8.5/10
價錢方面 小編覺得都OK 而且真係款款配料都好多份量 而唔係得嗰少少 所以都算係幾抵食!!