拿拿食評系列 #Lonely Paisley社交平台見過好多次,終於嚟試了~一入到店,右邊就系3張土耳其特色枱,職員會問你想坐特色枱定系正常既坐位,為左打卡,當然要坐特色枱~坐好之後睇Menu,最後2個人都決定食熱賣既土耳其早餐,$148包左杯土耳其茶,土耳其早餐真系好有驚喜,好好食,佢有4款唔同既醬比你去點,每一款都好好食,4個口味各有特式,有甜有鹹,本身以為舖頭主要系打卡,冇諗過我會因為食物而想再光顧!土耳其茶都幾好飲,搭配佢個早餐,岩岩好可以解膩!因為睇Menu既時候,見到佢啲Dessert聽落都幾吸引,就叫左2件啦,點知…真系好甜,甜到,我食左一啖就接受唔到!我本身唔中意啲太甜既野,可能對佢唔系好公平,可能中意食甜嘢既人會中意既…見到Menu有咖啡,作為咖啡控,都叫左一杯試下,第一次飲Piccolo,個人對佢既評分都幾高~土耳其早餐附土耳其茶HK$148土耳其開心果千層酥 *HK$58*我真系唔中意太甜,如果奶茶飲開全糖既人可以試下日本柚子芝士蛋糕 *HK$48*我真系唔中意太甜,如果奶茶飲開全糖既人可以試下PiccoloHK$42下次嚟絕對唔會叫Dessert!!!
拿拿食評系列 #Lonely Paisley

社交平台見過好多次,終於嚟試了~

HK$148
*我真系唔中意太甜,如果奶茶飲開全糖既人可以試下
日本柚子芝士蛋糕
HK$42
Piccolo
下次嚟絕對唔會叫Dessert!!!
2023-12-23