餐廳: 聚來車仔麵
資訊:

2022-07-07 10 瀏覽
親故放學後而本橘meeting 後就約係一齊夜宵,其實都近10點了,差啲搵吾到野食,見到有小吃店就衝入去問下仲可吾可以落單好好人嘅店家話ok 呀,之後就立既點少少野食,發現原來係家族店,仔女孫都係舖頭入面,溫書嘅溫書,睇電視嘅繼續睇,家的感覺真好1/ 招牌煎餃雙拼叫左韭菜同芝士粟米,芝士粟米有驚喜! 好好食,好甜,好creamy 煎餃煎得好靚,吾會過油,外皮脆卜卜,入面餡料好多,成隻餃子脹卜卜,一咬入去好滿足2/ 自選麵重點係,辣菜寶好好食!有人情味嘅店家越買越少、係香港地咁急速嘅地方遇到人情味嘅家,好有溫道,家的感覺真好

1/ 招牌煎餃雙拼

2/ 自選麵

重點係,辣菜寶好好食!