2024-05-06
餐廳比較開陽,但係又唔唔會太嘈整體張枱都幾大坐得幾舒服餐牌一目了然,晚餐套餐都幾多選擇,最鍾意係佢嘅套餐已經配咗餐包、餐湯南瓜湯同埋沙律,薯仔藜麥田園沙律比起一般嘅沙律落多咗心思,餐包又有牛油同埋果醬,加埋嘢飲百零蚊好合理嘅價錢!同埋店員服務態度都好好,有問又答,感覺幾好👍🏻 朋友叫嘅套餐係香草烤雞半隻配鮮茄意粉 🍝 $128 ,雞嘅份量都幾大隻,肉都幾嫩滑,個皮烤得幾香脆唔會油!鮮茄意粉醬汁味道都幾好,酸酸甜甜好開胃,配菜嘅西蘭花翠玉瓜同埋蕃茄仔都幾多汁!我叫左輕煎刺身級帶子鮮蝦蛋黃忌廉汁手工意粉$168,呢一個寫明係手工意粉,同朋友嘅鮮茄意粉比起上嚟更加有咬口,如果鍾意質感更加厚嘅意粉就應該叫呢一個,手工意粉醬汁方面比較濃稠食落好香滑,蛋黃忌廉汁質感整體濃郁,好掛面,同手工意粉好夾,帶子係刺身級,所以入邊好嫩身,好似魚生咁,只係出邊輕輕煎左一下,保留咗新鮮帶子嘅嫩滑感,!另外兩個人都叫咗一個小食share金沙薯條$78,份量都幾多,係脆脆粗薯條🍟 上面有滿滿嘅鹹蛋黃醬,鹹鹹香香,好邪惡又好好食!仲有香蕉朱古力窩夫🧇,套餐另加$50,同朋友share份量都幾足夠,本身想食心太軟,但因
仲有香蕉朱古力窩夫🧇,套餐另加$50,同朋友share份量都幾足夠,本身想食心太軟,但因為太夜去,所以賣晒嚕,香蕉上面有焦糖醬外脆內軟好香口,帶有微微嘅焦苦薄脆面,配上雲呢拿雪糕好夾,窩夫係比較厚身,但外層窩夫保持到熱度同香脆,食落又會有鬆軟感,加埋忌廉同雪糕好正!