2021-04-11 106 瀏覽
堅尼地城Chill嘆Lex Coffee☕️.好耐無返過黎,好有返HKU既感覺😍去到一間樓底好高,環境好chill既cafe,咁岩被安排左去梳化位,好舒服既感覺,好似邀請左朋友返屋企暢所欲言咁☺️.龍蝦意大利飯🦞🍚賣相一流呀岩晒打卡!龍蝦烤過外層脆脆地,灑上黑椒好香,配埋灑上芝士碎既risotto,二人分享剛剛好,建議係意大利米煮得再煙韌少少就完美啦😋.慢煮三文魚扒🐟同樣整到藝術品咁靚,三文魚皮煎到好脆,同時魚肉又無整到老喎💯加上三文魚籽好有心思❣️底層墊左黃色既脆肉瓜同菠菜,整體好欣賞😚.藝術打印朱古力🍫黎到一定要嗌返杯Artsy Print Coffee/Chocolate😍真係好靚😱😱成幅梵高既星夜呈現係眼前,平時拉花就見得多,藝術打印好創新!原來係要凍飲先做到!攪拌後成為左一層好厚好rich既白朱古力忌廉,好鐘意呀因為超滑的🤩咁岩同朋友都唔受得咖啡,有朱古力太完美了🥰.Tiramisu☕️以一個靚甜品作結,Tiramisu cream中間夾住軟林林既手指餅,手指餅入面已經索晒啲咖啡味,唔會太苦太重味,忌廉都打得好綿滑,食完唔會好膩啊😃
堅尼地城Chill嘆Lex Coffee☕️
龍蝦意大利飯🦞🍚