平日同姊妹出到去食下野見下面傾下近況, 要搵間寧靜舒適既地方relax, 選擇左呢間好日式既工廈樓上cafe, 經過靚靚竹林打卡入口位, 完全感受到舒服既環境, 無咩人得一兩個, 我地選擇坐窗邊榻榻米, 重有啲花比我地用黎打下卡添😂室外有好靚既燈籠打卡牆, 可惜當天戶外裝修未能出室外~講到食物, 我地選擇餐牌有like既mains日本蟹籽,蟹肉,蟹膏扁意粉 $168見網上評價唔算好, 我就試下佢, 可能今次整時非繁忙時間, 又唔錯bo, 意粉軟硬度ok, 而且啖啖掛哂汁, 蟹籽蟹肉都好多, 啖啖都食到早餐一格格 $138對我黎講者係食緊all-day, 佢有牛油果焗蛋, 玉子配蟹籽, 雞翼, 台灣腸, 蓮藕金平, 茄汁豆, 牛角包, 車厘茄&沙律~真心要試下佢個牛油果焗蛋, 第一次見暖暖的牛油果加上juicy蛋汁咁食, 整得幾好, 大愛呀~好想試下自己整🤣飲品方面叫左花前月下 $48苿莉花茶加啲檸檬味, 同時有小小荔枝味, 清清地幾好飲的~戀人未滿 $48姊妹叫左呢杯, 餐牌寫有烏龍茶&雜莓, 味道應該清得黎幾獨特

講到食物, 我地選擇餐牌有like既mains

日本蟹籽,蟹肉,蟹膏扁意粉 $168

早餐一格格 $138

飲品方面叫左

花前月下 $48
苿莉花茶加啲檸檬味, 同時有小小荔枝味, 清清地幾好飲的~
戀人未滿 $48
下午茶