🌟港鐵尖東站/尖沙咀站 N3出口 2分鐘路程🌟#日式料理 #日式席前鐵板燒 #高質鐵板燒同朋友慶祝生日 朋友想食鐵板燒 於是就揀咗呢間 💁🏻‍♀️京都鐵板居酒屋因為係星期六 為咗避過人潮 我哋book咗6點鐘 可能因為咁 可以坐喺席前 一路望住師傅烹調🤗🤗我同朋友揀咗二人套餐🌼#季節沙律🌼#時令刺身三品盛盒- 吞拿魚 劍魚 帶子刺身👍🏻🌼#牡丹蝦- 將牡丹蝦開邊 蝦頭仲好多蝦膏添😍 - 原來牡丹蝦用左千島辣汁煎熟咗都好好食🌼#南非活鮑魚配XO脆脆醬- 活鮑魚勁大隻- 睇住師傅將活鮑魚起肉 切件 煎熟- 仲有配埋居酒屋特製嘅 XO脆脆醬 真係好好味🤭🤭🌼#法式鵝肝配紅酒黑醋- 法式鵝肝勁大塊 配埋法式麵包仲有紅酒意大利黑醋 係一個勁好嘅配搭🌼#美國頂級牛肉厚燒- 厚燒牛肉 好有咬口 好腍- 呢個牛肉只係落咗鹽 同埋昆布 仲有自家製嘅蒜片 夾埋一齊 竟然係咁夾😃😃🌼#京都特色炒飯- 材料豐富 有好多櫻花蝦👍🏻👍🏻🌼#季節野菜🌼#大蜆麵豉湯漬物- 麵豉湯唔會太鹹 仲有大蜆最後有埋甜品 有一個好好嘅完結☺️☺️🌼#草莓奶凍- 奶凍好滑 同埋好香奶味🌼#抹茶厥餅- 煙煙韌韌 好有咬口😋😋
🌟港鐵尖東站/尖沙咀站 N3出口 2分鐘路程
🌟#日式料理 #日式席前鐵板燒 #高質鐵板燒