2020-09-22
其實反工已經食過好多好多次🥺🥺 每次都係外賣自取🙆🏻♀️ 因爲抵食好多👍🏻👍🏻 我係一個食肉獸,但要我自己燒又有時太懶😂😂今日接男朋友收工,佢話想試下我講既牛角飯究竟幾好食 咁佢就帶咗一個牛角燒牛肉飯 加溫泉玉子 咁我就試吓佢一個豬肉飯 都一樣加溫泉玉子🥰講返嘢食 男朋友覺得個牛肉飯係好好食 我都覺得豬肉飯一樣唔錯 同埋我覺得一定一定要加溫泉蛋!蛋汁加落啲飯到好食好多㗎嘢食就真係唔錯嘅 但係員工甩漏程度好高 其實喺公司叫外賣嘅時候 已經兩次叫咗溫泉蛋二員工唔記得放入去 雖然最後佢哋都會送返過嚟今次去攞外賣 我行到出門口好彩望一望 叫咗兩個飯原來佢哋淨係俾咗一個 雖然其實都係小問題 但係我都已經經常食啦 好似每一次都要check足晒咁好麻煩 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 如果員工可以着緊啲就好啦