2023-05-25
朋友係要經常見既🥰哩個店好適合聚餐傾計,仲有board game 添😃店舖有各式各樣嘅手工啤選擇,當日店內都好旺場熱鬧,店員亦會熱情推介食物,遇上有選擇困難嘅我,仲可以叫店員因應你既口味幫你揀手工啤!接近枱枱都有份黃金色既薯條,我都梨一份先,鹹蛋黃好濃郁,食到最後持續保持到香脆嘅口感。Golden Fries $88超級推介呢個包,佢個醬汁勁好食,入面有蕃茄,酸瓜,同好juicy既牛肉👍Smash Burger $108個醬好掛汁,有濃味既菇香配上雜菇。Pak Po Pasta (Mush) $86見佢有不同既莓整既,即刻吸引到我,味道偏酸,有雜莓味易入口😚12 Berry Berry Pint 0.4 L $109朋友揀左款英式未經過濾既蘋果酒,試左一口,飲落吾算甜,有蘋果香,相比下我都係喜歡無既莓味有汽既啤多點🫣19 Old Rosie cloudy cider 0.4 L $84
Golden Fries $88
Smash Burger $108
個醬好掛汁,有濃味既菇香配上雜菇。
Pak Po Pasta (Mush) $86