2021-09-27
手搖都係嗰啲配料但佢差唔多有齊哂 仲要極多matching🤣選擇困難嘅人表示很痛苦haha。。。🦔👉波霸觀音鮮奶(中杯) $34口渴嘅我醒唔起波霸手搖係無大size😢望住frd子杯高我唔止一寸嘅奶茶我有少不忿🤡不過咁樣顯得呢杯波霸份量唔少啦 仲要真係超軟糯Q彈🥰咬落口感好好 但但但奉勸大家唔好好似我咁叫走甜 雖然波霸本身有黑糖調味 但就係鮮奶底走甜得太徹底 無乜味 相比下波霸嘅甜就over了 成個味道唔太平衡wuuu 寶寶心裡苦但寶寶不說。。。🦔👉鐵觀音珍珠奶茶 $25朋友呢杯明明同樣叫咗走甜 但珍珠同奶茶嘅甜味配合得好好 起碼飲落無我咁hard feeling🥺珍珠相比下都無上者波霸咁蜜 個奶茶底都仲飲得出鐵觀音味 整體口感不錯的🤡只想說在這健康少甜的年代 大家要謹慎作出選擇Wahaha
。。。🦔
👉波霸觀音鮮奶(中杯) $34