餐廳: 素來素往
資訊:

2024-01-17 126 瀏覽
小妹呢期迷上食素食風,於是不斷接觸多左素食餐廳🍴最初小妹對素食風印象中只是普通沙律🥒但原來而家既素食已經有好多選擇🤩小妹今次去左大角咀嘅素食餐廳「素來素往」,店內裝修設計以綠色為主,明顯走自然風,仍有少許聖誔裝飾,坐落都覺得好舒服😚 餐廳以先付款, 後坐下的方式😝呢間素食餐廳主打以自助餐形式,食物款式好多,如:pizza、蔬果卷、天婦羅、炒飯、伊麵等,賣相相當不錯,重點係好味🤤 部份菜色完全唔似素菜,做得好神似🫣 口感同平時食嘅肉都有點似😆 甜品方面同樣有多選擇~大菜糕、紅豆糕、豆腐花、綠豆沙等~非常豐富😍小妹覺得整體不錯,職員有禮,食物質素、價錢等~加上晚市飲品任飲,長者更有優惠🌝下次要帶屋企人嚟試吓😚