2023-02-28 15 瀏覽
好耐無食雞煲食火鍋,放寬後要去大食一餐! 頭盤揀咗酥皮麻辣芝士雞煲,雞本身已經煮好,職員會幫手切開酥皮同撈好啲芝士,煮一下芝士溶晒就食得,雞肉肉質都幾嫩,唔會鞋口,味道剛好,酥皮撈埋個麻辣醬汁都唔算太濃味。火鍋就揀港式沙嗲湯底,本身包一set牛加海鮮盤,海鮮新鮮,牛肉方面個人比較喜歡牛下肩(肉味油脂平均, 口感嫩滑)、M4和牛(肉味重)、封門柳(肉味重,口感結實,啖啖肉)、牛板腱(肉味油脂並存, 偏爽口),牛下肩牛板腱仲可以再添加😆出面自助區都有唔少食材,菜類丸類都各有幾款。沙嗲湯底好香,味道一開始剛剛好,唔會濃到蓋晒食物嘅味道,就算係海鮮都食到個鮮味,慢慢食下食下去到最後先覺得鹹,當然大家要適時加水。最後落個公仔麵,完美變咗超濃郁沙嗲牛麵!最後仲食埋雪糕,非常完滿。全程職員都好有禮貌,價錢同食物質素都滿意,會再回頭👍
好耐無食雞煲火鍋,放寬後要去大食一餐!

全程職員都好有禮貌,價錢同食物質素都滿意,會再回頭👍