久聞西苑既义燒好好食, 終於响星期日品嘗到!! 果然肉嫩惹味, 半肥瘦帶少少燶, 掂!! 唔明點解有啲人鍾意食瘦义燒既, 同食柴有乜分別???!除左义燒之外, 其他點心都幾好食:蝦餃 - 好大粒, 要分2-3啖先至食到, 蝦夠彈牙而皮夠薄, 好味!馬拉卷 - 無乜特別, 唔係好甜, 唔夠香义燒腸粉 - 腸粉好滑, 豉油無乜味精, 义燒粒好香 (當然係原舊义燒好食啲啦)燒腩仔 - ok既, 但我覺得利苑既好食啲桂圓菊花粒 - 好香菊花味, 但嫌唔夠甜 (甜品唔甜就唔係甜品啦!! )至於服務都ok既, 雖然母親節個日超多人但都無出現甩單/錯單/漏單既情況, 侍應忙到一頭煙都無黑面仲有少少笑容添, 我覺得算幾好ga la! 唯一唔好就係張檯好迫, 我地12人但只係俾左張8人檯我地!! 隔離張檯仲勁, 8人檯可以坐到16人添呀!!

除左义燒之外, 其他點心都幾好食:
馬拉卷 - 無乜特別, 唔係好甜, 唔夠香
燒腩仔 - ok既, 但我覺得利苑既好食啲

慶祝紀念
母親節