聽到好多朋友都推介呢一間餐廳,越南菜式好有特色💁🏻‍♀️裝修設計好型格好chill,樓底高空間感十足!😎👍🏻Bun Thit Nuong 豬頸肉春卷撈檬 炭燒豬頸肉,好香炭火味又juicy。炸春卷新鮮脆口。豬肉串😃豬肉味濃,肥瘦適中,好惹味👍🏻。撈檬配料新鮮,份量都好足。配以越南魚露一齊食, 整體配合得好好👍🏻😋 Clam Soup 斑蘭蜆湯呢個超有驚喜嘅斑蘭蜆湯。大蜆粒粒脹卜卜好大隻。好新鮮。而湯底由斑蘭香茅薑片大蜆製作而成。湯底濃好鮮甜,飲落亦都好舒服。堅係停唔到口。呢個好正👍🏻👍🏻👍🏻Bo La Lot 烤牛肉串燒配秘製菠蘿醬汁呢個係Saigon Street Food,係由香葉卷牛肉製再串燒。好香好有特色好juicy,再完美配合埋秘製菠蘿醬汁。好驚喜好惹味。💁🏻‍♀️推介。斑蘭撞奶-斑蘭葉味好清香,有一層濃厚嘅奶泡。整體配合得好好、好滑好有層次感💁🏻‍♀️推介青檸梳打-大大杯。完全做到小清新透心涼嘅感覺。正👍🏻餐廳食物質素真係唔錯👍🏻,用心製作。服務好好。好nice。絕對係大圍必食推介👍🏻

Bun Thit Nuong 豬頸肉春卷撈檬

Bo La Lot 烤牛肉串燒配秘製菠蘿醬汁

青檸梳打-大大杯。完全做到小清新透心涼嘅感覺。正👍🏻

2024-05-02
  • Bun Thit Nuong