今次我哋去咗大坑嘅NUMBER 8 FUSION BURGER , 係一間印尼料理嘅FUSION BURGER , 等嘢食嘅期間都有同我哋傾下計  ,原來佢哋嘅麵包同埋撈麵最勁係連醬料都係全部自家手製😲😲, 點解會諗到fusion落burger度呢 ,原來係因為老闆覺得buger 係任何人都會鍾意食嘅, 大人細路都啱食🤗🤗! 喺其他burger店一定食唔到嘅青咖哩醬同埋巴東醬都有😋😋水滴煎牛扒堡 MEGA SIZE $80 🍔🥩今次嚟到大坑都係為咗試佢哋嘅漢堡 , 因為非常期待所以就是在佢哋最大嘅mega size🤗 , 再試埋佢哋舖頭自家製獨有嘅巴東醬 , 係名副其實嘅巴東牛肉漢堡 !自家製嘅麵包比出面嘅burger店鬆軟 😋😋, 巴東牛肉一入口就可以感覺到辣椒的勁道🌶️,然後是各種香料的混合體,之後則是充滿肉味嘅牛扒 🥩, 即使係平時唔食開辣嘅朋友 , 都一定可以食到 ,仲要係mega size份量十足😆😆 ! 兩個人分嚟食都飽😆!印尼手打撈麵 套餐 $65🥡🥡同出面嘅印尼撈麵唔同 , 佢哋嘅撈麵系全部自己自家製 , 有問過主要嘅調味都係醬油膏蔥油同埋炸蒜 🧄, 但係同indomie

水滴煎牛扒堡 MEGA SIZE $80 🍔🥩

印尼手打撈麵 套餐 $65🥡🥡
同出面嘅印尼撈麵唔同 , 佢哋嘅撈麵系全部自己自家製 , 有問過主要嘅調味都係醬油膏蔥油同埋炸蒜 🧄, 但係同indomie完全唔同 , 麵質好彈牙仲要吸收咗蒜油同埋醬油嘅香味 , 食到停唔到口😋😋, 再加埋上面嘅topping有芽菜炸雞同埋炸蝦餅😼, 無論係口感同埋份量都相當豐富😼😼

松露芝士薯條 (跟套餐)🍟🥔
上面嘅撈麵同埋麵包都係自家製, 薯條當然唔例外啦 , 粗薯條全部都係薯仔現刨🥔, 係類似five guys嘅薯條但係就炸得再堅庭啲 , 再配埋松露薯條係邪惡之選 😈😈!