記得Raven一歲未夠,農曆新年帶佢去過林村許願樹拋寶碟🍊🌳 當時喺附近嘅荷華亭食過lunch,無論環境、味道、服務全部都係5**🤩三年後嘅今日重遊,Raven依然最愛去池邊小橋下面睇金魚~ 呢度嘅環境好大,庭園四周種滿綠植 🌳 仲有民族風一隅可以打卡✨ 室外可揀太陽傘下嘅座位,或者私隱度高嘅小木屋🛖(有冷氣歎❣️) 侍應招呼非常勤快有禮,唔需要開聲已遞上兒童餐具,仲好有耐性為我地落單。一行人多,叫左兩個套餐加小食,百幾二百蚊一個套餐,main course份量大,而且烹調用心,全部都好好味😋👍🏻 包埋濃郁餐湯同麵包、餐飲,價錢非常合理!墨西哥煙肉芝士餡餅🥙 $158煙肉同芝士溶合得好smooth,鹹香一層仲有拉絲效果,餡餅脆薄非常滋味✨香煎魚柳配蜜糖柚子汁 $228魚柳好大份,煎得皮脆肉嫩,仲有肉汁。用蜜糖加柚子汁做醬汁非常開胃提鮮。小食拼盤 (四位用) $298•啤酒薯條、魷魚圈、檸檬蜜糖單骨雞翼6支、鮮炸蠔春卷拼盤每樣小食都做得好味,推介👍🏻 薯條有啤酒香;魷魚圈酥脆有肉地,裹粉薄;單骨雞翼入味又易食,小孩子最愛;炸蠔春卷第一次食,一啲腥味都無,黏住春卷皮炸,惹味有驚喜!意大利青

墨西哥煙肉芝士餡餅🥙 $158

香煎魚柳配蜜糖柚子汁 $228

小食拼盤 (四位用) $298
•啤酒薯條、魷魚圈、檸檬蜜糖單骨雞翼6支、鮮炸蠔春卷

意大利青醬素菜意粉 $108
青醬味道好出,一洗其他肉類味蕾負擔,Refreshing 💚

卡邦尼意粉 $138
招牌之一嘅意粉,汁底Creamy奶滑又香濃,意粉狀態好,掛汁夠滋味🤍

藍蝶花冰糖雪梨蘆薈 $48
餐飲叫左檸檬茶,同呢杯打卡靚靚嘅藍蝶花🦋 味道清甜又夠潤,內涵都唔錯啊😆

呢度無論室內、庭園同小木屋用餐,都別有一番閒情逸致,帶埋小孩睇金魚同打下卡,食物質素非常滿意🙌🏻 餐廳附近仲有位泊車!相信我地好快又會三次到訪😋