招聘中
月薪
薪金面議
8天前
2025-01-23 109 瀏覽
今次黎到愛定商場,好耐都冇食過台灣野食,一於試下呢間台灣麵!餐廳裝修木系小清新,環境寬敞舒適。➰濃·純·香牛骨湯麵 $137台灣自選湯麵揀左呢個純香嘅牛骨湯麵($40),自選配菜選擇眾多,我揀左夜市排骨酥、手切封門柳、金錢牛肚、滷牛筋(每款$12)、滷水豬大腸、麻辣台灣鴨血等(每款$8)⋯成碗麵份量十足,台灣麵食落彈牙,配上香濃嘅牛骨湯!金錢牛肚入味、麻辣台灣鴨血軟棉棉,配料製作用心,食落冇味精。飲品方面半價加配左鴨屎香手打檸檬茶(加$15),飲落去酸中帶甜,茶味好香!➰花蓮剝皮辣椒雞湯麵 $134另一款台灣自選湯麵揀左花蓮剝皮辣椒雞湯麵,湯底飲落好香濃嘅雞湯味,配以花蓮剝皮辣椒,食落更惹味。自選配料方面揀選左台南蚵仔肉卷、海鮮蝦油條、台灣滷肉(每款$10)、台灣滷水蛋($8)、韮菜餃子🥟($6)等⋯台南蚵仔肉卷咬落去啖啖蚵仔肉;海鮮蝦油條食落外脆內軟,咬落去蝦肉彈牙,推介呢兩個配菜。另一杯飲品則揀選珍珠烏龍奶茶,珍珠咬落Q彈、茶味突出,入口香滑。➰香香炸雞扒 $38小食揀左香香炸雞扒,雞扒炸到金黃香脆,食落啖啖肉。餐廳嘅小胖會員APP有積分換領系統,附以迎新和升級優惠,快啲同朋友一齊

➰濃·純·香牛骨湯麵 $137

➰花蓮剝皮辣椒雞湯麵 $134

➰香香炸雞扒 $38
小食揀左香香炸雞扒,雞扒炸到金黃香脆,食落啖啖肉。

餐廳嘅小胖會員APP有積分換領系統,附以迎新和升級優惠,快啲同朋友一齊黎試下。