今日去左旺角一間樓上Cafe 90s Lazy☕️係走日系小清新既風格 有一種寫意既感覺 可以同朋友舒舒服服係到傾下計打下卡☺️90slazy主打意粉、意大利飯、漢堡、All Day Breakfast 等,晚市都有Dinner Set, 價錢公道😉 ✨🍗香辣炸雞翼 味道辣辣地,外層炸粉唔會好厚,雞翼仲好入味tim ✨🍕明太子蟹肉薄餅 個餅底幾薄脆,食多兩件都唔會覺得滯😉仲夠晒鹹香味 ✨🍔照燒雞肉漢堡 Burger 餡料滿滿,入面有🍅蕃茄﹑🥬生菜﹑🧀芝士等, 燒雞肉仲夠juicy,好食! Burger仲跟香脆薯條🍟同健康沙律🥗,幾豐富! ✨🍫朱古力心太軟配雪糕 即叫即整,心太軟一切開已經流出朱古力醬😍隔籬個雲呢拿雪糕仲好好食

香辣雞翼
照燒雞肉漢堡
題外話/補充資料: 原本諗住呢D打卡Cafe食物質素一般般,點知出奇地CP值好高!價錢唔貴但味道又不錯👍👍👍👍👍
2024-08-02
香辣雞翼