2019-09-22
你地夏天一星期平均會打幾多次邊爐🤭 我愛邊爐既程度係… 夏天一星期點都有一次🤣 聽講兆萬3樓新開左間火鍋店,邊爐控既我就梗係要去試下啦😋 店內環境燈火通明,2人坐卡位夠哂寛落👍·湯底叫左鴛鴦鍋,俾貪心既朋友仔多個選擇,一次滿足到2個願望🤣 鮮茄牛濃湯🍅🐮 mix 芫茜皮蛋湯,鮮茄牛湯底濃郁,入面既牛腩愈煲愈軟腍😋 至於芫茜皮蛋可以俾我下吓火,食完無咁熱氣(自我安慰mode😂)·一嚟就送左個海鮮拼盤🦐🐚 乾冰製成既效果果然寧捨特別,仙氣十足🤩 裡面既蝦同帶子都好新鮮,夠哂大隻,睇見已經好想食🤤·配料方面亦有很多選擇,當中既手工餃同丸類尤為特別👍 黑松露蝦蟹餃及芝士紫菜蝦蟹餃好有特色,其他地方係食唔到嘅,的確要一試😋 仲有試左外面較少有既金沙咸蛋炸魚皮、即炸手工紫菜響鈴卷及炸午餐肉,很喜歡紫菜響鈴卷,食到兩層不同滋味,記得哩個一定要食呀🤗😍·除左high tea有靚靚摩天輪外,哩度都有個靚靚蔬菜摩天輪,夠哂過隱細緻🤩 店員果然有心思👍 知道美女們都要相機食先😄😆·至於飲品方面,除左多款汽水飲品外,還有自家製竹庶水及洛神花茶,啱哂要健康養生既我☺😚·另外,店內係用提供既IPad落單,夠哂方面
海鮮拼盤
紫菜響鈴卷
手工餃及丸類
蔬菜摩天輪
另外,店內係用提供既IPad落單,夠哂方面快捷,仲唔會漏單添🙂 而大多數配料都可以選擇所需數量、半份或全份,食幾多叫幾多,咁就唔怕食唔哂啦👍