❝大熱BURGER店由馬鞍山開到銅鑼灣!🍔「撚手漢堡 · 搖奶勝手」😂絕不浪得虛名🔥❞大熱BURGER店熱度無減過!🥳🍔本店一直都係馬鞍山名物 宜家開到黎CWB知佢咩料啦❤️我同朋友一致認為係HK食過數一數二好食既Burger☺️‼️Weekend 12pm到唔洗等位 但好快就滿座爆場 出面仲有唔少人排隊等位😳人氣度勁高(唔想等位就早d黎!😎)▪️撚手牛肉漢堡 $93 (4/5)好足料! 鬆軟香甜麵包帶牛油香~漢堡扒用上安格斯牛 牛味香濃 薄身焦脆燶邊🔥夾住煙肉🥓生菜🥬蕃茄🍅洋蔥🧅仲有流心太陽蛋🍳(不過太陽蛋 & BURGER呢個組合唔係個個都覺得夾haha食得有點狼狽💦我就ok既😋👌🏻)▪️雞肉漢堡 $73 (3.5/5)炸雞肉香脆嫩滑! 以Masala & Buttermilk醃製帶印度咖喱香料味🥘微香辣🌶️味道特別但個人鍾意食牛堡多d🐮😆▪️金沙黃紫菜薯條 $42 (3.5/5)係唔脆既粗薯 但每條沾滿大量鹹蛋黃醬 好惹味 不過個人鍾意食脆口嘅幼薯hehe😳▪️香芋維他奶Sick! $49 (4.5/5)佢地叫自己做「搖奶勝手」嚟到必試milkshake🤣呢個exactly係維記香芋糯米糍個種味
❝大熱BURGER店由馬鞍山開到銅鑼灣!🍔
「撚手漢堡 · 搖奶勝手」😂絕不浪得虛名🔥❞

撚手牛肉漢堡

▪️撚手牛肉漢堡 $93 (4/5)

▪️雞肉漢堡 $73 (3.5/5)
金沙黃紫菜薯條

▪️金沙黃紫菜薯條 $42 (3.5/5)

香芋維他奶Sick!

▪️香芋維他奶Sick! $49 (4.5/5)
佢地叫自己做「搖奶勝手」嚟到必試milkshake🤣呢個exactly係維記香芋糯米糍個種味 維他奶味都好出💜係有陣香精芋頭味架啦 但都係一杯好好飲又唔會過甜既milkshake! 仲有芋圓 焦糖脆脆 脆米 口感豐富😍

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Sick Burger
銅鑼灣希雲街31號地舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_銅鑼灣

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式 #joys_burger
撚手牛肉漢堡
金沙黃紫菜薯條
香芋維他奶Sick!