2024-06-02
大癲級抵食高質甜品❤️🔥,要排隊我都會照殺🥭!推爆!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🥭 芒果奶昔雙皮奶 HK$46・味道:面頭芒果香甜juicy,中間芒果牛奶冰同樣香甜,食得出係用鮮芒果加牛奶打成冰,冇糖漿味,真材實料嘅蜜香sweet sweet芒果味( ♥д♥)!雙皮奶超濃郁奶味,微甜奶香配芒果蜜甜,相輔相成,一級棒😚・口感:芒果0渣爆汁,芒果牛奶冰綿密細膩0冇冰感,雙皮奶滑嫩水水der,仲要幾抵食,滿分佳作🫶🏻🥛 椰汁麻薯仙草凍 HK$42・味道:呢個甜品係食佢嘅配料間嘅配搭,單睇每樣都有乜特別,但揀呢啲配料加埋一齊就好驚喜!台式牛奶麻薯奶香濃郁,仙草凍正常發揮。芋泥係新鮮芋頭香甜味,一定唔係所謂香芋嘅香精味啦,配微甜椰汁好似芋頭奶咁,想像到嘅美~味~🤤・口感:珍珠同西米煲得幾彈牙有咬口,麻薯水嫩,微微拉扯感咁,好食!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論:夠膽就開喺我屋企樓下!大肚波實變巨大化大肚波!好好食!大癲!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
🥭 芒果奶昔雙皮奶 HK$46
🥛 椰汁麻薯仙草凍 HK$42
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・