餐廳: 校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
資訊:

2023-10-15 111 瀏覽
早排去咗觀塘探朋友!傾傾傾突然到晚飯時間!唔知食乜好嘅我哋決定去附近呢間親民價格嘅放題解決晚餐🍴. 講番是晚每位成人$258 (另加一服務費)!九龍區食晚市放題嚟講確係極高性價比😉雖然主力係食燒烤!但一坐低店員會先送上一鍋✨香辣雞煲!記得出去自助區可拎埋✨火鍋料 順便打埋邊爐哦!! 自助區域有大量唔同款式嘅食物可供選擇!如✨燒烤食材(推介: 一口牛, 雞扒, 多春魚, 鮮菠蘿 等等) ;✨刺身&壽司(拎咗三文魚&劍魚腩) ;✨各款小食(推薦: 茶葉蛋, 鮮水果冰, 炸物) ;✨汽水啤酒(竟然連嘉士佰都有得任飲 同可以自製花茶任沖泡) ;✨甜品 (推介:香芋布丁, 老虎堂芝士流心雪條😋) . 總結喺度用餐要飲飽食醉完全無難度🤩🤩飲飲食食下半場傾傾傾得好開心!另外環境非常闊落大地方!在場大多數為一家大細/一班朋友!氣氛好熱鬧👏🏻👏🏻嚟聚會尋開心係個唔錯嘅選擇🙆🏻‍♀️
講番是晚每位成人$258 (另加一服務費)!九龍區食晚市放題嚟講確係極高性價比😉雖然主力係食燒烤!但一坐低店員會先送上一鍋✨香辣雞煲!記得出去自助區可拎埋✨火鍋料 順便打埋邊爐哦!! 自助區域有大量唔同款式嘅食物可供選擇!如✨燒烤食材(推介: 一口牛, 雞扒, 多春魚, 鮮菠蘿 等等) ;✨刺身壽司(拎咗三文魚&劍魚腩) ;✨各款小食(推薦: 茶葉蛋, 鮮水果冰, 炸物) ;✨汽水啤酒(竟然連嘉士佰都有得任飲 同可以自製花茶任沖泡) ;✨甜品 (推介:香芋布丁, 老虎堂芝士流心雪條😋)