餐廳: 小林札幌拉麵
資訊:

2020-11-29 114 瀏覽
幾日前同朋友去咗大角咀攞急救證書順便去發掘下附近有啲咩特色小店🤩今次就去咗呢間日式小店食lunch😎😎🌟二人套餐(💰258)呢個餐包咗2個主食+3個自選小食我哋主食就叫咗2碗普通拉麵🍜🍜而小食就要咗串燒🐔+吉列豬扒🥩+自家製餃子🥟整體份量都幾多 兩個人有咁多嘢食 幾抵食😆✨普通拉麵 見到碗拉麵時 有啲嚇親 心諗咁大碗嘅😳😂好彩我都食得哂 唔洗做個大嘥鬼🤣👻呢款麵配搭簡簡單單 有日式叉燒 海帶 甘荀 蔥絲如果唔想呢款拉麵嘅 可以另外+$轉其他款🤓.✨燒雞翼 & 燒雞軟骨 各2串外面燒得幾脆 而啲肉又唔會好乾身加埋啲檸檬汁🍋一齊食 唔錯啊🤓好欣賞呢間店喺將啲雞翼拆咗骨 咁就唔使擔心會食到好論盡🤪.✨自家製餃子🥟一碟有六隻 每隻嘅大小均勻咬落餡料幾juicy 而且幾鮮甜😋唔沾醬汁都已經好夠味👍🏼可惜個底有啲燶 如果唔係就更好😙.✨吉列豬扒🥩 炸豬扒加上椰菜同沙律醬 呢個組合無得輸😆
幾日前同朋友去咗大角咀攞急救證書
順便去發掘下附近有啲咩特色小店🤩
今次就去咗呢間日式小店食lunch😎😎

🌟二人套餐(💰258)
呢個餐包咗2個主食+3個自選小食
我哋主食就叫咗2碗普通拉麵🍜🍜