2024-02-05
🤍今次介紹既就係來自大角咀 ✨📜 新沙洞大排檔 (大政街) (大角咀)📍大角咀大政街10號地舖🌟Feedback🌟招牌原粒蜂巢蜜米酒 $98新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯$298韓式炸醬麵 $98海鮮蔥煎餅 $108具有韓國大排檔特色嘅店舖 一入到去就好似落咗夜店咁😂😂😂日頭去食都好有feel🤣🤣除咗不停播熱門k pop 舖頭裝飾都好有風味😆😆 今次食咗兩款招牌菜式 比較推介醬油蟹拼盤 入面仲有四隻蝦, 海鮮新鮮,而且好多膏 肥胖嘅膏拌飯真係超入味同埋勁有口感👍🏻👍🏻👍🏻 第二推薦都係海鮮煎餅 真係好有大排檔風味 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 熱辣辣辣辣脆卜卜趁熱食就非常好啦😭😍 另外不得不提就係招牌原粒蜂巢蜜米酒 真係全粒蜂蜜喺個杯入面🥰🥰睇到我都心心眼 食韓國菜必須要配搭酒😙😙😙仲有另一款招牌都想試,但係今次已經食咗好多嘢🤫 依家去大角咀分店仲有做緊韓式烤鰻魚優惠 🤗 原價198現時優惠價$98😍星期一至五晚市以及星期六日全日提供!優惠必須電話訂座🫶🏻-KS評分- 🌟5分最高🌟🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️#美食推介 #大角咀美食 #food
📜 新沙洞大排檔 (大政街) (大角咀)
📍大角咀大政街10號地舖
🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
🏵味道指數:👅👅👅👅
🏵抵食指數:💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️
#美食推介 #大角咀美食 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodiehk #foodieksk 大角咀 #foodiehk #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #大角咀餐廳