2023-08-29
高質中菜性價比好高!係近期食過比較滿意嘅一餐!基本上每款菜式都好味道服務超級好仲可以book房免開瓶費佢嘅玩法係幫你寫菜單Book房嘅話,大概10人左右,$500-$600一位嘅菜單其實佢哋都好flexible , 冇話一定要幾多錢點樣又唔使要你落訂金成個感覺好舒服但係我唔肯定坐出邊人少嘅話係咪都係寫菜單,定係自己叫餸。定位嘅時候,可以問吓。我嘅菜單;清酒鵝肝✨黃金豆腐,清酒醉鮑魚,順德煎魚餅✨桂花陳酒蜜叉燒✨八寶冬瓜盅,醬皇安燒方利✨雞油花雕蒸肉蟹(配生麵)✨菌皇脆炸雞✨上湯孫子浸莧菜,淮陽炒飯,十勝砵仔糕全部嘢都好味,又大碟,蟹仲俾兩隻!我自己最鍾意就係上面打星星嗰幾款,特別係鵝肝,叉燒,煎魚餅,方利,同埋蟹!叉燒好正,方利第一次食,好香口!鵝肝超級creamy! 魚餅好好食,我食咗兩舊😆類似係顯解鯪魚球嘅魚餅版。菌皇炸雞,下面真係有一咋菇菌,好正!雞油花雕撈埋啲麵好正,不過我個人喜好會鍾意配河粉,或者陳村粉嗰類多啲。反而佢哋好似係招牌菜嗰個安格斯牛,我就覺得一般。所有朋友食完都話好想encore! 一席10位 $5380 抵!Rating : 9/10
性價比好高!
係近期食過比較滿意嘅一餐!
基本上每款菜式都好味道
服務超級好
仲可以book房
免開瓶費
佢嘅玩法係幫你寫菜單
其實佢哋都好flexible , 冇話一定要幾多錢點樣
又唔使要你落訂金
成個感覺好舒服
但係我唔肯定坐出邊人少嘅話係咪都係寫菜單,定係自己叫餸。
定位嘅時候,可以問吓。
我嘅菜單;
全部嘢都好味,又大碟,蟹仲俾兩隻!
菌皇炸雞,下面真係有一咋菇菌,好正!
所有朋友食完都話好想encore!
一席10位 $5380
抵!