2021-06-01 158 瀏覽
天台上的休閒點如果weekend唔想咁多人,就要揀一間位置比較偏僻少少嘅地方,就例如呢一度😎。但都係盡量避開個lunch hour 最好🤭朋友一早就約呢間cafe 放左入去佢既wish list 度,雖然我哋已經一早book枱,但都只可以坐吧枱🙄不過坐吧枱都坐吧枱幾好,就係可以R水吹🤣今次我就試咗個Uji Megumi Matcha Latte,佢有好香嘅茶味,比較濃,同埋比較多渣🤣但我鍾意,我鍾意比較濃味嘅茶😎由於係tea time, 我地無叫飯個d,但我地嗌左個日式嘅pancake,冇諗到,原來佢係會有驚喜㗎,佢有塊膠片圍住佢,一攞開個膠片呢,個pancake上面啲醬就會到落嚟,就會變成好似一隻魔鬼魚一樣🤣食下吹下水甘又一日,時間其實好快過,尤其係講無聊野既時候~呢度真係好啱傾計,只係嘈咗啲啲😅
天台上的休閒點

食下吹下水甘又一日,時間其實好快過,尤其係講無聊野既時候~

呢度真係好啱傾計,只係嘈咗啲啲😅
  • Uji Megumi Matcha Latte