2018-10-31 115 瀏覽
行完兩個展,中環大會堂書畫展和尖沙咀篆刻展,今天眼部和腳步都很滿足,天氣又涼涼地最好就去燒烤下,就去平昌食下韓國燒烤,好多人啊!環境都幾大下,佈置以黑色為主,雖然坐位與坐位很近,但燒烤起來 絕對冇影響隔離嗰台㗎,侍應生也手快腳快地取客人點菜牌和送餸,見佢哋好齊心,不分你我只要客人有需要就快跑去幫忙,態度很好,可能太肚餓,好多食物都想食添,哈哈! 好多款式呀 韓式拉麵 炸物小食 生蠔 五花肉 魷魚 海鮮煎餅 韓式炒米粉 辣味海鮮湯 青魚 la牛扒骨等等。我們都是食肉獸呢?個人比較喜歡食牛排骨和蝦,都叫了幾次呢!原來個燒烤盤好特別㗎!兩則都有坑還一早預備了蛋漿和番薯在內,好特別呀!味道唔錯添。LA牛排骨肉汁淋和細細塊快熟👍好滑的蛋漿以為是栗子原來是番薯甜甜地好味韓式拉麵少少辣拉麵有啲煙煙靭靭叫了兩碗食海鮮酸辣湯熱熱辣辣不過唔見有海鮮韓式炒粉絲粗粗地不算太油膩前菜

LA牛排骨
肉汁淋和細細塊快熟👍