餐廳: 金記冰室 (康怡廣場北座)
資訊:

2019-01-09 100 瀏覽
同事話太古開左間茶記, 價錢實惠又好味,  原來咁就腳, 仲話海南雞飯幾好味添~  一出太古地鐵站就係喇.  不過人流都幾多, 好彩等一陣就有位了咁我地就點一個海南雞飯套餐, 黎到賣相同照片一樣啊~ 哈哈, 食落都唔錯, 去左骨既雞, 連埋一碗中湯油飯我另外就點左XO醬炒西蘭花牛肉, 好惹味啊~ 見到佢有蛋白杏仁茶, 好吸引咁呀, 太太話好多蛋白, 幾好味 (跟餐叫係半價)另一杯我叫左老陳皮柑桔蜜, 好有驚喜好好味, 非常潤喉!  入面真係有一粒柑桔架太古終於有一間性價比比較高既茶記, 值得推介!

我另外就點左XO醬炒西蘭花牛肉, 好惹味啊~

太古終於有一間性價比比較高既茶記, 值得推介!
2019-01-08
2 分鐘 (堂食)
  • 海南雞飯
  • 老陳皮柑桔蜜