2025-01-01 553 瀏覽
嚟到利園二期嘅NINETYS,諗到同男朋友嘆下咖啡食下嘢,不過食物質素失望到食唔落😖我哋嗌咗杯Dirty同Milk Chocolate,兩杯都正正常常,另外嘢食就嗌咗 Signature嘅Chicken Waffle,份量都幾足料,不過一望到塊窩夫上面嘅醬汁多到有啲泛濫就開始覺得唔對路🙈炸雞一切開皮肉已經分離,而炸衣亦十分之厚,一路食啲炸衣就一路跌出嚟🤧窩夫唔知係咪被醬汁浸到淋哂,食落同炸雞嘅口感唔算太夾。而最大嘅敗筆位係佢個汁,見menu寫係homemade嘅pineapple jam,本身諗住食落酸酸甜甜會係好開胃,但因為太多汁而且味道好甜,食落好唔夾🤧我哋都冇食哂就埋咗單🥲的確係有啲失望