2022-01-09 385 瀏覽
睇完戲一落樓下就見到呢間有烤魚食,所以就衝住個烤魚黎,結果失望而回🙁。首先一坐低就擺低十蚊先呀唔該👉🏻茶芥(桂花)💰$10另外想提一點就係啲職員好有趣,個個好似好忙,但係又其實無野做,我expect服務方面係會好少少😤另外個裝修好靚,但係啲枱櫈就爭少少。我哋坐嘅係四人枱,兩張枱拼埋嘅,咁烤魚個爐就會擺喺兩張枱中間,而張枱就會郁吓郁吓其實都幾危險。個環境都係乾淨企理嘅但係啲細節位就可以改善一下。🐒青椒湯底配海鱸魚💰$468佢有幾款湯(麻辣,酸辣,青椒,蕃茄),都食得辣,所以揀左中辣。條魚係幾大條既,應該有拖過油,入面有少量配菜同薯粉,如果想要其他配菜可以單嗌,但我地見到個湯咁油都唔想浪費左啲食材🥵條魚太老,所以啲肉實左少少,但整體味道係ok既,都會越煮越鹹,所以要加水再配飯先食到🐒加配前菜小食辣拌貢菜💰$28貢菜唔係好多地方有,佢係好似菜寶咁既口感,幾好食😋。🐒白飯💰$15

首先一坐低就擺低十蚊先呀唔該👉🏻茶芥(桂花)💰$10

🐒青椒湯底配海鱸魚💰$468

🐒加配前菜小食辣拌貢菜💰$28
貢菜唔係好多地方有,佢係好似菜寶咁既口感,幾好食😋

🐒白飯💰$15
2022-01-05