今日lunch hour特登去咗奧海城嘅food court食,見到呢間泰國店好多人食,所以就特登試試🤩🌶️1. 泰式豬頸肉炒乾河粉😋呢個豬頸肉炒河粉真係大力推薦🤩🤩超級惹味,辣度適中,好有鑊氣🤩🤩先講河粉,河粉條條分明,唔會黐住晒👍🏻而且河粉內的配料也十分豐富,真的是物超所值!2. 泰式燒豬頸肉🥰豬頸肉軟硬適中,一咬落去仲有豬頸肉嘅脂香味🤩平時最怕啲豬頸肉烤到乾晒,反而我食咁多舊,全部都非常軟熟,真係食得欲罷不能!!大力推介大家試呢一款泰式烤豬頸肉👍🏻👍🏻3. 泰式小食拼盤最後忍唔住要買個小食拼盤😋拼盤內,分別有脆蝦卷、蝦餅、炸蝦餅,點埋佢哋特製嘅調味醬,彷彿真係好似返咗泰國食小食🥰🥰大家去開奧海城,又想食泰國菜,記得去試吓🥰🌶️🥰🌶️

1. 泰式豬頸肉炒乾河粉😋

2. 泰式燒豬頸肉🥰

3. 泰式小食拼盤

大家去開奧海城,又想食泰國菜,記得去試吓🥰🌶️🥰🌶️