我同班朋友本身食盛八既尖沙咀分店己經好耐,事關貪佢環境好同好食,最重要我同女友在尖沙咀工作,近近地夠方便!廢話唔講,等我報道一下食評先!今次係尖沙咀分店食左咁耐,第一次去旺角店,下午打電話訂抬,我地七點上到去,等了五分鐘後可以入座。第一轉點左燒汁牛肋骨,果味牛胸腹,厚牛利,盛八豆腐,仲有其他等等,啲肉質ok,果燒汁牛肋骨如果多些芝麻會好食啲!個盛八豆腐啲汁唔多!第二轉點左我女友必食既泡菜牛肋骨湯面,冷烏冬,燒蜆等等,個湯面平時在尖沙咀店食得多,今次在旺角店試就有第二種感覺,個湯面真係好好食,個湯好濃好夠味,成晚最抵讚就係依個泡菜牛肋骨湯面!最後,要投訴一下,洗手間指示不清楚,我差點入左女厠!最後,旺角店的水準真係verygood
最後,要投訴一下,洗手間指示不清楚,我差點入左女厠!
最後,旺角店的水準真係verygood
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日