2023-03-02 72 瀏覽
📍CHEF'š LABS (旺角)✨煎大蝦漢堡牛扒配黑松露野菌 $98漢堡牛扒口感軟滑,一啲筋都冇。表面煎得有少少焦香,咬落去充滿肉汁。完全冇來貨漢堡扒嗰種粗糙同結實嘅感覺。黑松露野菌松露味唔突出,不過好重菇菌香,唔會遮咗肉味。大蝦相對地普通少少。✨西班牙辣腸八爪魚 $58醬汁酸酸哋,又有少少辣腸嘅煙燻香。八爪魚仔🐙好彈牙,份量都唔少。呢款好適合另配多士食。✨牛油果雞肉烤餅 $58烤餅本身幾軟身,加埋牛油果蓉比較濕潤。雞肉有少少BBQ醬味冇咁單調。本身覺得呢個quesadilla有啲扁,食落又幾好味。✨椰皇焦糖燉蛋 $38個燉蛋加咗大量椰水,清甜又不得了,同時又有平時燉蛋滑溜嘅口感。呢款係👩🏻食過最正嘅creme brulee💕。📍CHEF'š LABS (旺角)旺角豉油街126-128號明威閣2樓Freshlane
📍CHEF'š LABS (旺角)

✨煎大蝦漢堡牛扒配黑松露野菌 $98

✨西班牙辣腸八爪魚 $58

✨牛油果雞肉烤餅 $58

✨椰皇焦糖燉蛋 $38

📍CHEF'š LABS (旺角)
旺角豉油街126-128號明威閣2樓Freshlane