2020-09-01 685 瀏覽
呢排係社交平台睇到好多車仔麵嘅介紹,見到好多人都推介呢間,又話好好味,好抵食,我成日都心思思想去試吓,成日有意無意係老公面前提,老公成日都話帶我去食,但一諗到佢收工都已經好攰,放假又得一日休息,都想佢好好休息吓。🤗🤗🤗估都估唔到,我老公真係真係真係好鍚我(重要嘅要講3次嫁🤣🤣🤣),佢話我成日都話想去試,佢尋日休息就真係帶我去食。(哈哈!好曬添😎😎😎)🥰🥰🥰肥公車仔麵我就覺得真係好好味,起碼唔好好似深水埗、觀塘、好出名果兩間咁,湯底同材料得個死甜,佢真係食到本身食材同烹調嘅味道。👍👍👍我哋分別叫左6餸同7餸再加粉麵底,配埋支樽裝大可樂,每分都係$6X,真係好抵,講真而家出面食個4餸唔加嘢飲都要成$4x-$5x啦!記住,我哋係中午時間去食,並唔係下午茶時段,所以真係好味又抵食。😋😋😋

肥公車仔麵

• 車仔麵