2020-07-29 2946 瀏覽
平時都有經過呢一間泰國外賣餐廳,但係因為佢冇堂食,所以從來都冇幫襯過。今次,因為疫情關係,所有餐廳都唔可以堂食,所以就試吓呢一間專做外賣嘅餐廳喇~我哋今次喺OpenRice叫咗一個泰國海南雞飯($68) 同埋一個香葉炒辣豬肉碎荷包蛋($58),然後選擇到店自取。以上兩個都係原價,用咗OpenRice抗疫外賣自取優惠券之後,減左$30,所以Total只係$96🥳😋泰國海南雞飯($68)朋友食完呢個話覺得一般,冇乜太大特別,啲雞肉有少少乾。同埋平時食海南雞有三個汁,但佢就剩係得一個汁。但整體來講都算可以,同埋幾大份,又有充足嘅蔬菜。😋香葉炒辣豬肉碎荷包蛋($58)呢一個超級好食,好香口,有酸味又有辣味,仲有少少汁,好啱用嚟配飯食。不過唔係好食得辣嘅就可能會覺得太辣,但係我就覺得啱啱好,辣得幾過癮。同樣都係好夠蔬菜,我覺得配搭幾均衡。整體來講覺得佢呢一間嘅餐都算大份,同埋唔太貴,不過一定要外賣就可能有啲唔方便。

😋泰國海南雞飯($68)

😋香葉炒辣豬肉碎荷包蛋($58)

香葉炒辣豬肉碎荷包蛋
2020-07-29
3 分鐘 (外賣自取)
用餐優惠
優惠券