2018-06-27 50 瀏覽
最近發現奧海城係有現場直播世界盃, 非常之開心, 就一於睇世界盃之前, 食番餐好嘅上到去2樓,有間泰國餐廳,佢依家做緊特價菜式, 就係原隻龍蝦, 佢咗三款SAUCE揀, 有冬陰公, 有黃咖哩, 我選擇咗最惹味嘅黃咖哩, 佢仲可以配白飯或者鬆餅, 我當然間鬆餅囉先飲一杯 草莓特飲, 係沙冰嚟嘅, 面頭一個草莓雪糕, 再加啲朱古力SAUCE做TOPPING沙冰非常少滑, 冰涼嘅口感, 草莓味道十分之濃, 配埋黃咖哩食, 冰火相容, 正原隻黃咖哩龍蝦, 送到黎非常之大碟, 佢嘅肉質好彈牙, 同黃咖哩非常適配合, 黃咖哩辣辣哋, 又惹未 再食埋佢嘅鬆餅, 非常鬆化, 熱辣辣, 新鮮整嘅, 果然係唔同98蚊呢個價錢真係非常實惠, 一味兩食正呀, 等我過多幾日, 再睇半準決賽黎再食先