2020-06-24
好日都唔嚟葵涌呢邊,發現原來呢頭好多餐廳都收好早,晚市開門嘅唔多,揀左呢間pizza餐廳。首先要讚下佢地嘅員工,態度好好。朋友臨時要OT遲左成粒鐘,我就坐足一粒鐘喺度等,都無被白眼。最好笑嘅係隔離台有人唔食芝士又要嚟食PIZZA 班員工仲要幫佢地分開上芝士...........真係幾好態度。野飲揀左個香蕉蜂蜜奶昔,味道唔錯。朋友揀左個熱朱古力,佢話好好飲,飲落似MOCHA............沙律揀左個雞肉凱撒沙律,個醬汁好香芝士味,好好食,而且好夠味,唔會食到最後淨係得菜無醬。但係個雞肉真係唔得,超級柴!下次會揀煙三文魚。PIZZA揀左蘑菇芝士PIZZA,原來係素食嚟。芝士同蘑菇味都好明顯,同埋非常夾,好香,完全唔覺得自己食緊素食,餅底亦係我鍾意嘅意式薄皮,對呢個PIZZA非常滿意。甜品佢得兩款蛋糕同兩款甜PIZZA,唔想食太多PIZZA,於是叫左兩件蛋糕。紅莓芝士蛋糕係朋友揀嘅,個人唔好,同埋我覺得佢個餅底有D太厚。但佢覺得好好食..........所以真係好睇個人喜好。我揀個朱古力蛋糕好香醇,而且佢上台係好凍嘅,但入口即溶,好似食緊雪糕咁,好食!由野飲食到甜品,坐足成晚,味道又
野飲揀左個香蕉蜂蜜奶昔,味道唔錯。
由野飲食到甜品,坐足成晚,味道又好,每人都係$200,覺得價廉物美。