2009-07-28 67 瀏覽
今日有朋友生日,佢鍾意食海鮮所以就揀咗呢間細酒店食, 幾平啊幾抵ar,一人都係$200多d,咁啱係尖咀我就上去望望先,6:30 pm到,點知full 咗啦,好在我有訂位咋嘩嘩d蟹好大隻,又有即開生蠔bar ,但老實講呢個bar 位置唔大....一坐下來發現d枱好細,可能近雪糕機有d嘈,但我地傾計嘅笑聲都好大聲講返嘢食,有阿拉斯加長蟹腳正啊...仲有d魚生,壽司啦,另外主菜方面我就choose 咗蟹肉春卷配日式三文魚及羊扒,SIZE 唔太大,但味道OK ,因為咁多海鮮SO主菜唔使太大,因為原來唔包咖啡同茶,我地叫咗2個$30 嘅Drinks package 任飲汽水同茶啡,都超抵,因為我個fd係可樂怪佢總共飲咗5罐.而我就勁食甜品北海道牛奶燕窩蛋白&北海道cream brulee有種什麼jelly 好難食,而雪糕就得1款太少啦,但呢度嘅服務幾好會有人問你食唔食燒芝士,雖然好肥......我都要咗少少.埋單時個waiter 話下一次帶返張單重有得平日$30喎,但下個月的推廣會有d唔同,但我太飽都冇留意佢講咩啦.
嘩嘩d蟹好大隻
,但我地傾計嘅笑聲都好大聲
有種什麼jelly 好難食
,而雪糕就得1款太少啦
,但下個月的推廣會有d唔同,但我太飽都冇留意佢講咩啦.
北海道燕窩蛋白
海鮮