餐廳: 天龍軒
資訊:

2021-05-01 2240 瀏覽
滿心歡喜咁四日前就打電話預訂咗蜜燒黑豚肉叉燒,因為見寫到明要至少一日前留定。點知去佢個侍應話我哋太遲訂,我話我至少都兩、三日前訂架喎,佢仲要答返我見係寫住當日日子咁低級嘅錯誤都可以發生,十分失望!其實佢直接同我講,唔好意思咁啱賣晒我可能仲冇咁嬲!其他食品都冇傳聞中咁驚為天人,有啲仲偏油同咸咁嘅價錢性價比麻麻地,都係為名號同景觀嘅。公道地說,環境確實不錯,窗口位景觀一流,同埋每樣菜色都係熱上,食得出即叫即造。我本身被安排到中間嘅枱,當窗口位客人走左執好枱之後,waiter都有主動offer窗口位俾我哋,同埋都會主動幫客人斟茶/加水,呢樣又做得唔錯。最後送咗甜品作為結尾,分別係曲奇同埋紫薯糯米糍。

其他食品都冇傳聞中咁驚為天人,有啲仲偏油同咸
咁嘅價錢性價比麻麻地,都係為名號同景觀嘅。
海茸豆瓣銀芽炒豆乾

炸釀鮮蟹蓋

炒蟶子皇

鮑粒荷葉飯

最後送咗甜品作為結尾,分別係曲奇同埋紫薯糯米糍。
2021-04-29
炸釀鮮蟹蓋