2023-05-27
🇭🇰定食Doraya·呢間我成日lunch time都食嘅 不過我通常lunch都係嗌佢抵食啲既午市套餐🤑今次夜晚嚟就決定嗌呢兩個望落超吸引既丼飯 最後食得超滿足 超開心🥳·藍鰭吞拿魚四色丼定食$248 l 深海池魚丼定食$185佢呢度既吞拿魚真係食咁多次都無得輸 佢個四色丼入邊係有一個大腩同炙燒大腩 兩個都係入口即溶 油脂好好 肥美得黎唔會太膩 食落去超滿足🥰我自己就鍾意炙燒咗個款多啲嘅 因為我覺得食落再香啲🤤🤤之後另外佢呢個丼飯仲會有個赤身同腩蓉 佢個赤身都超有驚喜 佢係魚味勁出 口感好好 係好好食嘅赤身🐟之後個腩蓉都唔錯 仲食到吞拿魚個質感 撈飯好正😎之後佢個深海池魚都好好食 大家見唔見到佢個色澤係勁靚 食落又係超級肥美 係好似omakase質素嘅深海池魚 我哋超鍾意😍😍·#rbyeat#rby日本菜#rby尖沙咀 #rby銅鑼灣 #rby中環·📍尖沙咀厚福街8號H8 6樓📍銅鑼灣駱克道451-453號駱克大樓📍中環士丹利街11號Stanley 11 7樓
藍鰭吞拿魚四色丼定食$248
#rbyeat