2024-08-09
1946 瀏覽
🧡Snacks一坐低店員即刻奉上小食,係印度薄脆,可以根據喜好,點上菠蘿、薄荷同埋紅菜頭醬,脆卜卜幾得意🧡Sarson Malai Jheega• $188我同朋友都大推!🦐厚厚嘅芥末醬包裹住啱啱炸起嘅大蝦,仲保留住少少嘅香脆😙芥末又甜又帶溫和嘅嗆辣,半碟又唔同顏色嘅醬料,已經食慾大開🧡Aloo Tikki Chaat•128真係第一次見!係印度非常受歡迎嘅小食🤓香脆嘅炸薯仔塊,加上乳酪汁、酸羅望子酸辣醬、辣綠酸辣醬等等、整體甜甜酸酸,令人食指大開🧡 Malabar Fish Curry •$238🧡Truffle Cheese Naan • $58馬拉巴爾魚咖喱,魚塊份量都有幾多同埋幾大嚿,咖喱唔辣,好重嘅香料味,點埋松露芝士Naan,真係絕配!🧡Passion Fruit Coconut Cake • $118飯後甜品係熱情果椰子蛋糕,細細件食完都唔會覺得太飽滯🧡Mango Lassi • $95食印度嘢必飲嘅芒果乳酪!幾smooth ,唔係好甜。🧡Basanti • $125調酒混合咗印度風味嘅香料Chaat Masala,味道幾特別,不過唔係個個人都接受到。我同朋友都好滿意,完
🧡Snacks
🧡Sarson Malai Jheega• $188
🧡Aloo Tikki Chaat•128
🧡 Malabar Fish Curry •$238
🧡Truffle Cheese Naan • $58
飯後甜品係熱情果椰子蛋糕,細細件食完都唔會覺得太飽滯
🧡Mango Lassi • $95
食印度嘢必飲嘅芒果乳酪!幾smooth ,唔係好甜。
🧡Basanti • $125
我同朋友都好滿意,完全想像唔到原來印度嘢都可以煮得咁精緻,店員態度親切,每一道菜都會介紹。用餐環境好似置身於皇宮咁,整體嚟講都幾舒服😉